top of page

Trombone les

Wil je graag beginnen met trombone les, of de draad weer op pakken? Bij mij ben je welkom. Ik geef lessen aan alle leeftijden en op ieder niveau. Ik geef tromboneles in Culemborg via Kunsteducatie Culemborg.

Heb je nog vragen over trombone les, of wil je een proefles afspreken? Stuur me een berichtje!

Les geven vind ik één van de leukste dingen om te doen. Hier haal ik veel energie, inspiratie en voldoening uit. Ik probeer mijn enthousiasme altijd over te brengen op mijn leerlingen.

Belangrijk in mijn lessen is dat er veel gespeeld wordt. Ik ben er op gericht dat een leerling zich blijft ontwikkelen, doelen behaalt, leert zelfstandig te studeren en veel plezier heeft.

 

Voor jongere kinderen is een echte trombone vaak nog wat zwaar. Zij beginnen dan op een pBone. Dat is een plastic trombone die hartstikke licht is, tegen een stootje kan en ook nog eens in allerlei leuke kleuren te verkrijgen is.

Ook volwassenen kunnen op trombone les. Dat kan zijn als je vroeger een instrument hebt bespeeld of wil switchen naar trombone. En zelfs als je geen enkele muzikale achtergrond hebt en nooit een instrument hebt bespeeld ben je welkom

Reportage trombone lesBeppie Schalken
00:00 / 03:13
bottom of page