top of page
 

Beppie Schalken is begonnen met trombone spelen toen ze 9 jaar oud was. Ze heeft 9 jaar

les gehad van Willem Gerritsen. In 2010 is ze trombone klassiek gaan studeren in Tilburg

bij Nico Schippers. Vanaf 2012 heeft ze ook les van Martijn Sohier. Nadat Beppie haar bachelor diploma in juni 2015 behaalde is ze haar master gaan studeren bij Mark Boonstra. Tijdens haar master volgde ze ook het extra educatie traject. In juni 2017 behaalde ze haar master diploma.

 

Vanaf maart 2016 is Beppie tromboniste bij 'orkest de ereprijs'. Orkest de ereprijs is hét toonaangevende ensemble voor nieuwe muziek in het oosten van Nederland. Het initieert nieuwe projecten, vaak in samenwerking met andere disciplines, zowel op lokaal als internationaal niveau. Voor meer informatie over orkest de ereprijs klik hier

 

Beppie combineert haart trombone graag met theater. Zij maakte de succesvolle kindervoorstelling 'De Bremer Stadsmuzikanten' waar ze de Junior Grachtenfestival prijs mee won en mocht samen werken met 'Oorkaan'. Honderderen kinderen hebben deze voorstelling inmiddels gezien.

In 2018 en 2019 speelt Beppie als tromboniste en actrice ook mee in de muziektheater voorstelling 'Een Kersentuin', geregisseerd door Mart van Berckel.

Sinds 2022 heeft Beppie een talent ontwikkelingsplek bij KASKO, huis voor muziektheater. Meer over KASKO vind je hier.


Naast het actief spelen is Beppie ook trombone docent. Ze geeft individuele lessen en groepslessen aan alle leeftijden en op ieder niveau. Hier lees je meer over onder het kopje 'trombone les'.

Inmiddels heeft Beppie ook ruime ervaring met het geven van muzieklessen voor de klas. Voor verschillenden verenigingen, muziekscholen en basisscholen geeft zij muzieklessen tijdens schooltijd. Dat kunnen korte projecten zijn van een paar lessen, of langere trajecten tot wel drie jaar.

over

bottom of page