Beppie Schalken is begonnen met trombone spelen toen ze 9 jaar oud was. Ze heeft 9 jaar

les gehad van Willem Gerritsen. In 2010 is ze trombone klassiek gaan studeren in Tilburg

bij Nico Schippers. Vanaf 2012 heeft ze ook les van Martijn Sohier. Nadat Beppie haar bachelor diploma in juni 2015 behaalde is ze haar master gaan studeren bij Mark Boonstra. Tijdens haar master volgde ze ook het extra educatie traject. In juni 2017 behaalde ze haar master diploma.

 

Vanaf maart 2016 is Beppie tromboniste bij 'orkest de ereprijs'. Orkest de ereprijs is hét toonaangevende ensemble voor nieuwe muziek in het oosten van Nederland. Het initieert nieuwe projecten, vaak in samenwerking met andere disciplines, zowel op lokaal als internationaal niveau. Voor meer informatie over orkest de ereprijs klik hier

 

Beppie combineert haar trombone graag met theater. Zij maakte de succesvolle kindervoorstelling 'De Bremer Stadsmuzikanten' waar ze de Junior Grachtenfestival prijs mee won en mocht samen werken met 'Oorkaan'. Honderderen kinderen hebben deze voorstelling inmiddels gezien.

In 2018 en 2019 speelt Beppie als tromboniste en actrice ook mee in de muziektheater voorstelling 'Een Kersentuin', geregisseerd door Mart van Berckel. 

 

Naast het actief spelen geeft Beppie ook trombone lessen. Hier haalt ze veel energie, inspiratie

en voldoening uit. Ze geeft individuele trombone lessen en groepslessen aan alle leeftijden en op

ieder niveau. Hier lees je meer over onder het kopje 'trombone les'.

Beppie geeft ook workshops op de pBone, een plastic trombone. Deze workshops kunnen binnenschools of buitenschools worden gevolgd.  Kijk voor meer informatie op www.mrpbone.nl

Beppie

Beppie Schalken TEL: 06 22 70 37 76

 

© 2013 by Beppie Schalken